Főoldal Állattenyésztés

Állattenyésztés

15 éve a Biodevas Laboratoires a 100%-ban természetes termékek specialistája (nem használunk sem természetazonos, sem szintetikus alapanyagokat) az állati táplálék / egészség területén. A természetes hatóanyag kivonása és szinergikus házasítása területén szerzett szaktudása révén, a Biodevas Laboratoires olyan fitogenikus megoldásokat tartalmazó, innovatív termékcsaládot kínál a különböző állattenyésztési ágazatok (kérődzők, baromfi és sertés) szereplőinek, amelyek a sejteken belüli biokémiai mechanizmusok szabályozása révén fejtik ki hatásukat.

A Biodevas elismert szakértői gárdája révén egyaránt képes támogatni partnereit a teljesítményeket optimalizáló stratégiák (növekedés, GMQ,…), valamint gyógyszer mentesítési stratégiák (immun stimuláció, gyulladásos állapotok kezelése, légzési, emésztési, urogenitális területek …) kialakítása során.

Azzal, hogy árbevételének 10%-át a K&F-nek szenteli, a Biodevas hatékony, rentábilis és „tudományos megalapozottságú” termékeket tud partnerei számára biztosítani. A Biodevas már a Világ 20 országában jelen van, és ISO 22000, valamint GMP+ tanúsítvánnyal rendelkezik.

Kérődzők

Baromfi

Sertés