Főoldal Bemutatkozás A Biodevas Laboratoires története

A Biodevas Laboratoires története

A Biodevas Laboratoires alapítása

Jean-Louis és François BLUA társulnak, hogy megalapítsák a Biodevas Laboratoires-t

Állategészségügyi táplálékkiegészítők

Kérődző és baromfi termékcsaládok kifejlesztése

Első exportok

Európában és a Maghreb országokban

Növényegészségügyi táplálékkiegészítők

Zöldségtermesztési termékcsalád kifejlesztése – első kísérletek

ISO 22000 tanusítvány megszerzése

Biodevas az első ISO 22000-el (élelmiszer minőség) rendelkező gyártó két területen

Az új Biodevas gyár avatása

a Földművelésügyi Miniszter által

GMP+ tanusítvány megszerzése

Biodevas megszerzi a GMP+ minősítést, hogy az egész gyártási folyamat során garantálni tudja az állatok részére előállított táplálékiegészítők minőségét

Újabb gyártási részleg bővítés

így az alapterület már eléri a 2500 m²-t

Ázsia / USA

Első exportok az USA, Dél-Kórea és Thaiföld felé

Családi vállalkozás

A Biodevas Laboratoires-t azzal a szándékkal hozták létre, hogy hozzájáruljon a One Health kezdeményezéshez az állattenyésztési és növénytermesztési ágazatok igényeinek figyelembe vételével.

Franciaország nyugati részén a Pays-de-la-Loire vidéken található Biodevas Laboratoires egy olyan családi vállalkozás, amelynek egy helyen található székhelye, K&F központja és gyártása is.

Jean-Louis BLUA

Jean-Louis Blua, gyógyszerész doktor, a Biodevas megoldások formulációinak felelőse. A oxidatív stressz kezelése területén szerzett több, mint 30 éves tapasztalatával, a termékek kifejlesztésének és minőségének szenteli szakértelmét.

François BLUA

Az EDHEC-n szerzett diplomát, François Blua már karrierje hajnalán olyan vállalkozási kihívásra vágyott, aminek értelme van. A Biodevas terjeszkedési és stratégiai felelőseként, egész csapatával járul hozzá a Biodevas fejlődéséhez.

Biodevas laboratoires bâtiment

A termelők elvárásaihoz közeli szakértelem

A Biodevas Laboratoires szakértői kezdetektől figyelemmel kísérik a termelők által felvetett problematikákat a cég K&F stratégiájának keretében. Elsődleges céljuk: a legalkalmasabb megoldásokat kínálni az ágazatok technikai és gazdasági sajátosságainak figyelembevételével. Párhuzamosan, egy folyamatos helyszíni nyomon követést is biztosítunk, hogy támogassuk partnereinket mind az állati táplálás és egészség területén, mind a zöldségtermesztőket kultúra specifikus szaktanácsadással.